Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Reiki - energiakezelés, csakratisztítás

A Reiki életem egyik legnagyobb csodája! Mikor megismerkedtem a Reikivel, rögtön tudtam, ezt a csodát másokkal is meg akarom osztani. Az eredeti, Usui Reikit alkalmazom, melynek az egyik legtisztább átadási vonalán kerültem birtokába, ami visszavezethető Usui Mesterig.

Hosszú évek óta kezelek Reikivel, és tanítom is ezt a módszert. A Reiki teremt harmóniát testben és lélekben, valamint segítségével igen hatásosan lehet felülírni a tudatalattiban olyan régen rögzült, gátló programokat, amik akadályoznak bennünket életünk bármely területén. Tapasztalataim alapján igen jól működik a Reiki szimbólumos oldás párkapcsolati, pénzügyi, munkahelyi és életünk számtalan más területén. Nagyon sok visszajelzést kapok kezelések után az életminőség javulásáról. Munkahelyi és párkapcsolati problémák oldódnak meg, és szinte nincs az életnek olyan vonatkozása, amit ne tudnánk vele pozitívan előmozdítani. A legtöbben, akik eljönnek kezelésre, a látványos változások után elvégzik a tanfolyamot is, és onnantól kezdve átveszik életük felett az irányítást.

Bármilyen egészségügyi problémánál hatásosnak bizonyul, de mentális problémáknál is - mint pl. a depresszió, vagy a pánikbetegség - nagyon kedvezőek a tapasztalatok.

A kezelések közben a csakrák működése is harmóniába kerül, az energiarendszer megtisztul, és ez a külsőnkön is meglátszik. Csakráink méretének pozitív változásait pálcával ki tudjuk mérni.

Várlak szeretettel, ha bármilyen testi, lelki problémával küzdesz, vagy csak úgy érzed, szükséged van egy lélek-wellnessre. :)

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális búcsúztató
Budapest, Óbudai temető
Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Budapest (Melinda és Gábor)
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális keresztelő
Tengelic