Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Referenciák

Ildikó (reiki, Theta Healing)

Kedves Évi!

Köszönöm neked, hogy ennyi mindenre megtanítottál. Köszönöm azt a magabiztosságot, amit az nyújt, hogy úgy érzem, kordában tudom tartani az érzéseimet, legyenek azok pozitívak vagy negatívak, a negatív gondolataimat és ezáltal az életemet.

Sosem voltam olyan mélyen, mint amikor először találkoztunk. Szerencsére ebből ki tudtam mászni a Te segítségednek köszönhetően. Azt hiszem, sosem voltam senkinek ilyen hálás, mint neked. Szó szerint visszahoztál az életbe, elhittem hogy sikerülni fog és sok munka és könny árán, de sikerült visszakapnom azt, ami a legfontosabb számomra. Nagyon sok változást érzek magamon azóta, és még a mai napig is meg tudok lepődni magamon, hogy milyen higgadtan tudok kezelni dolgokat, ha szükséges, milyen határozottan jönnek elő belőlem a szavak egy aránylag nehéz, vagy kellemetlen helyzetben. Ígérem, nem tűnök el továbbra sem. Még egyszer, de nem utoljára köszönök neked mindent, örökké hálás leszek a tapasztalásért, a megtanultakért és az életemért, amit visszakaphattam általad.

Puszillak, vigyázz magadra!
Ildikó, Graz

2023. december 23, szombat

Anikó (reiki)

Drága Éva! Nagyon szépen köszönöm az örömgömböt, benne a reménnyel es biztonsággal!!! Ma nagyon erős energiákat kaptam. Itt pörgött fölöttem és mosolygott. Hála és köszönet érte! Sokkal jobban vagyok!

Anikó, Almádi

2023. december 18, hétfő

Marianna (Theta Healing)

Évihez úgy kerültem, hogy megkérdezték járok-e természetgyógyászhoz? Mondom igen. Jó akkor menj a miénkhez. Nem voltak elvárásaim, nem tudtam mi fog történni. Aztán olyat éltem át az első alkalommal, mely mindent megváltoztatott. Nem tudtam nem hinni bármi is zajlott le ott a szobában.

Ezután egyik alkalom követte a másikat. Olyan pillanatokban és beszélgetésekben volt részem, mely hozzá segített, hogy mára teljes harmóniában legyek önmagammal. Évi csodálatra méltó, lágy szeretetet közvetített mindig, melyben meg tudtam nyílni és elmondani az engem foglalkoztató dolgokat, amin változtatni szándékoztam. Továbbá minden eszközt átadott számomra melyet használtam, használok és használni fogok míg élek.

Egyszer megkérdeztem tőle ő minek nevezi magát? “Természetgyógyász? Mentor? Vagy mi?” Azt felelte: “Life coach.“ Elfogadtam, mert igaza van! Számomra azonban ő Évi, egy földi angyal, aki hozzá segít életed megváltoztatásához! Amit nála tapasztalsz, vagy tőle kapsz, azt használd, mert úgy éred el legnagyobb sikeredet.

Zárszóként: Hálás vagyok, hogy ismerhetem. Hálás vagyok az összes vele töltött időért. És hálás vagyok, hogy végig segített az úton, melyben főnixként születtem újjá.

Marianna Bp.

2023. december 8, péntek

Andrea (reiki)

Azért írom e sorokat, hogy köszönetet mondjak szellemi tanítómnak és gyógyítómnak, Vas Évinek! Kiújult betegségemet Reiki technikával kezeltük. Gyógyulásom érdekében én is megtanultam a módszert. Sok tudást kaptam, de még nem eleget!

Évi, egy kitűnő szellemi vezető és gyógyító! Köszönöm, hogy megismerhettelek, ami nem véletlen! (nincsenek véletlenek)

Andrea, Bp.

 

2023. november 30, csütörtök

Nóra (Theta Healing)

Szia Vica!

Hála Neked, tudok olyan laza lenni, mint amilyen sosem tudtam lenni. Vezetem a Hála naplót, igaz, csak szóban, elalváskor nagyon sokat segít. Amiket eddig észre sem vettem, mert természetes volt, most már tudok hálát adni és igen, kezdem felfogni és megvilágosodni, hogy nekem bizony nagyon jó, hogy bizony van miért hálásnak lennem...

Évi, érted is Hálát adok minden nap! Nem győzöm megköszönni, amit kaptam Tőled, nagyon, de nagyon sokat segítettél, köszönöm az iránymutatást, köszönöm, hogy vagy!

Nóra Bp.

 

2023. június 20, kedd

Ági (reiki)

Szia Évi!

Már régóta tervezem, h írok Neked. Amióta legutóbb találkoztunk, nem telt el olyan nap, h ne alkalmaztam volna a reikit! Időigényesebbet ugyan jóval ritkábban használok, de azért próbalok sort keríteni azokra is.

Nagy csodatételről nem tudok beszámolni, viszont a magánéletem mondhatni tökéletes, nagyon jól alakul. Jövőre férjhez megyek, és már gyerekeken is gondolkodunk. Sok jó történt velem az elmúlt időszakban. Szóval csak gondoltam, megírom, h mi újság velem, és hogy mennyire szeretem a reikit!

Remélem, Te is jól vagy! Köszönök mindent!

Puszi
Ági, Bp.

2023. május 21, vasárnap

Ági (Theta Healing)

Köszönök szépen mindent!

Minden szavad az agyamba van vésve!!!!!!!! Be is tartok mindent, de látod rajtam...

Ági, Debrecen

2022. november 8, kedd

Eszter (Theta Healing)

Örülök, hogy találkoztam veled, és köszönöm azt a magas szintű tudást, és gyakorlatot amit átadtál! Sok szeretettel gondolok rád!

Eszter Bp.

2022. augusztus 29, hétfő

Anikó (reiki)

Szia Vica! Még mindig jól vagyok :) Szeretem az új énemet. Köszönöm!

Anikó Bp.

 

2022. július 29, péntek

Kitti (Reiki tanfolyam)

Szia!

Beszéltük még a tanfolyamon, hogy beszámolunk mindenképp a tapasztalatinkról és annyiszor akartam már írni neked, de egyszerűen nehéz szavakba is önteni ezt a csodát. :) A mindennapjaim részévé vált teljesen a Reiki, már el se tudnám képzelni, hogy ne használjam. A munkahelyemen is teljesen másképp látom a dolgokat, sokkal harmonikusabb lett minden, és mindenki sokkal kedvesebb lett hirtelen, már én se foglalkozom az ottani negatív dolgokkal.

Migrénre gyógyszert azóta csak egyszer vettem be, pedig hetente 1-2 alkalommal igény volt rá előtte. Ami a legcsodálatosabb dolog volt, hogy kaptam egy allergiás rohamot, elkezdtem fulladni, és alig kaptam levegőt. Erre a háziorvosom azt mondta telefonon, hogy hívjak mentőt, ha rosszabb lesz, de én inkább kértem Esztitől is energiát, és én is elkezdtem magamat kezelni - pár percen belül már semmi bajom nem volt.

Képzeld el, a páromnak volt egy porckorong sérve, és sokszor (kb 2 naponta) előfordult, hogy fájó derékkal kelt, de mióta harmonizálom a szobáját esténként, már ez sem fordul elő.

Ezek csak a legkiemelkedőbb dolgok. Nem akartam így sem ilyen hosszú regényt írni. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettünk, és hogy neked köszönhetően elindulhattunk ezen az úton. Már alig várom az októbert, hogy menjünk hozzád a Reiki II-re, addig is élvezem tovább a már meglévő csodánkat.

Szép napot kívánok neked! Puszi!
Kitti - Debrecen

2020. augusztus 4, kedd

Csilla (Reiki tanfolyam)

Kedves Évám! 

Kezelgetem magam, már sokkal jobban vagyok. És bizakodva várom az egyre jobb eredményt. A javulás érezhető már... hajrá, folytatom...

Puszillak te drága! 
Csilla Budapest

2019. augusztus 31, szombat

Beáta (Reiki tanfolyam)

Szia, Évike!

Kérted, hogy írjak ha vannak tapasztalataim. Köszönöm, jól vagyunk, néha vannak apróbb nehézségek, de olyankor a Reiki mindig kéznél van. Örülök hogy rád találtam, és megtanítottál másképp látni a világot.

Ölellek szeretettel!
Beáta Kecskemét

2019. augusztus 31, szombat

Csenge (Reiki)

Szia, Évi!

Csak vissza szeretnék jelezni, hogy sokkal jobban vagyok, mióta nálad jártam. Valamit nagyon jól csináltál, mert minden nappal egyre jobb, és jókat is alszom. Köszönöm!

Csenge Debrecen

2019. augusztus 31, szombat

Melinda (Reiki)

Szia Évi!

Gondoltam, elmesélem, mióta nálad jártam, sokat változott az életem és jól alakulnak a dolgaim. Hosszú idő után megismerkedtem valakivel és nagyon jól alakulnak az első perctől a dolgok. :-) Nincsenek kétségek bennem, bármit meg lehet vele beszélni, és tényleg úgy érzem, ennyire nem került még senki hozzám közel (akár hosszabb idő alatt sem).

Szóval sorsfordító szimbólum (és az egyéb kezelések) abszolút bejöttek. Mindketten egymással képzeljük a jövőt. A Reikit gyakorlom szinte minden nap, és használom a benne tanult oldásokat is.

Úgyhogy nagyon köszönök mindent, hihetetlen, hogy így is történhetnek a dolgok. Már csak a tökéletes állást kell megtalálni. Ha elakadok, ez ügyben is szólok :-)

Melinda Budapest

2019. augusztus 24, szombat

Kata (Reiki)

Szia Évi!

Már régóta tervezem, hogy írok Neked. Amióta legutóbb találkoztunk, nem telt el olyan nap, hogy ne alkalmaztam volna a reikit! Időigényesebbet ugyan jóval ritkábban használok, de azért próbálok sort keríteni azokra is.

Nagy csodatételről nem tudok beszámolni, viszont a magánéletem mondhatni tökéletes, nagyon jól alakul. Jövőre férjhez megyek, és már gyerekeken is gondolkodunk! Sok jó történt velem az elmúlt időszakban. Szóval csak gondoltam, megírom, hogy mi újság velem, és hogy mennyire szeretem a reikit!

Remélem, Te is jól vagy!
Köszönök mindent!

Puszi!
Kata - Budapest

2018. november 11, vasárnap

Timi (Reiki tanfolyam)

Szia!

Gyógyítom a párom gyenge látását, és képzeld, már három kezelés után hihetetlen javulást észlelt. Szemüveg nélkül olvas a telefonon :) de még folytatom tovább, mert aztán, ha elfárad a szeme, akkor megint szemüveget kell használnia. Eddig, szegénykém, nem látta a mobilon a betűket és a számokat, és most már igen. Nagyon tisztán. Annyira örülök neki! Mindent úgy csinálunk, és fogunk is, ahogy tanácsoltad.

Egy ismerősnek pedig kezelni kezdtem a könyökében lévő fájdalmat. Először nevetett rajta, hogy ő nem hisz ilyenekben, aztán meg, amikor egy napig nem jelentkeztem, ő maga írt rám, hogy hol van a napi reiki adagja :D :D :D Természetesen ott is folytatom tovább a kezelést.

Sokszor puszillak!
Timi, Szlovákia

2018. szeptember 30, vasárnap

József (elhalt lélek hazasegítése)

Kedves Éva!

Visszajelzést szeretnék adni a munkádról. Egy olyan problémával mentem el hozzád, ami 16 éves korom óta megkeserítette az életemet. Már elmúltam 50 éves, és mentem mindenkihez, akitől segítséget reméltem. Sokszor tűnt úgy, hogy megoldódott a probléma, de sajnos nem. Pedig sok "mestert" és módszert kipróbáltam. Nagyon el voltam keseredve és már nem is nagyon bíztam benne, hogy valaha is tud valaki segíteni. Te a módszereddel valóban megszabadítottál a kínzómtól, a megszállómtól, ami miatt annyit szenvedtem. Örök hálával tartozom érte. Köszönöm.

Szeretettel: József, Kiskunfélegyháza

2018. szeptember 30, vasárnap

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és Reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Első körben elhalt lélek hazasegítését végzett rajtam. Én nem szerettem volna beszélgetni a lélekkel, Évit kértem erre. Hamar kiderült, hogy az illető motor-balesetben hunyt el. Én egy olyan lakásban lakom, aminek az előző tulajdonosa motor-balesetben halt meg nem messze az otthonától. Erről előtte nem meséltem Évinek, így elég érdekes és valahol ijesztő élmény volt, de nagyon megkönnyebbültem utána.

Ezt követően kezdtem/kezdtünk el a reikivel foglalkozni. 21 napon belül 7 alkalommal mentem Évihez nagykezelésre. Alkalomról alkalomra éreztem magam egyre jobban, egyre erősebbnek. Mire a végére értünk, az életem hatalmas fordulatot vett. A munkahelyemen előléptettek, megmondtam a férjemnek, hogy költözzön el, és lett egy új párkapcsolatom! Ráadásul a pánikrohamok is megszűntek. Én is csak kapkodtam a fejem a sok pozitív történésen!

Dóri, Budapest 

2018. április 8, vasárnap

Balázs (Reiki)

A nagy hajtás, sok stressz és egyedüllét miatt mélypontra, depressziós állapotba kerültem, ezen alkohollal próbáltam javítani. Egyszerűen már semminek nem tudtam örülni, es úgy éreztem, hogy szinte csak vegetálok. Az öngyilkosság gondolata is kerülgetett... ekkor döntöttem el, hogy változtatnom kell. Kipróbáltam a reikit, és már az első alkalom után nagy megkönnyebbülést éreztem. A kezelések során visszatért az életkedvem, újra lettek céljaim, es tudtam örülni apró dolgoknak is. Emellett sok nagyobb pozitív változás is történt. A munkahelyemen előléptettek, fizetésemelést kaptam, új autót vásároltam, párkapcsolati téren is sok pozitív változás történt. Néha vannak még nehezebb időszakok, de már sokkal könnyebben tudok túllépni ezeken.

újra hiszek magamban, van jövőképem, és értékesnek látom magam, egy olyan embernek, akinek még sok célja van az életben.

Balázs

2018. április 7, szombat

Réka (Reiki)

Eddig két alkalommal volt szerencsém megtapasztalni a Reiki csodáit, de izgatottan várom a többit. Az első pár éve, költözéskor történt. Elkészült az új lakás, mindent átvittünk, de volt egy kis növény, ami kiszáradt, szinte élettelen gyökérkeként tengődött. Nagy dilemmát követően (mivel nem volt szívünk kidobni), jöhetett velünk. Eszembe jutott, hogy ki kellene próbálni rajta az egyik szimbólumot, ártani nem árthat, max. nem változik.

Pár hét után az elhalt növény életre kelt és egy kis virágot hozott. Csodálatos volt!

A másik megtapasztalásra a közelmúltban került sor. Sikeresen elvágtam az ujjam szeletelés közben, erőteljesen vérzett, ezért gyorsan betettem a csap alá, de nem enyhült. Rövid gondolkozást követően rátettem egy Reiki szimbólumot, lesz ami lesz alapon. Hihetetlen, de egy percen belül teljesen elállt a vérzés, már csak egy tiszta seb látszott, ami hamarosan varasodásnak is indult.

Mindenkinek ajánlom, próbálgassa, tapasztaljon, mert tényleg csodálatos dolgok történnek, ha az ember hagyja. :)

Réka

2018. március 30, péntek

Éva (Reiki)

Hogyan kerültem tanfolyamra?

Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele, hogy merre . Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte, hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Ez után elvégeztem a Reiki I.-et. Használtam is magamon, családtagokon, sőt nagyobb fába is vágtam a fejszét az erőmhöz képest, de nem adtam fel. Ha lassan is, de haladtam előre.

De rá kellett jönnöm hogy igenis szeretnék segíteni embereknek. Ahhoz viszont ez kevés. Így elvégeztem a Reiki II-t.

Ennek 2 hónapja. Mondhatom, azóta kapom a megoldandó feladatokat szinte napi szinten. Az érzés és sikerélmény pedig lenyűgöző számomra.

A fiam, aki nagyon fogékony az energiára, már gyógyszer helyett azt kéri "Anya, kezelj"! Tehát közvetlen családtagjaimra is hatással van.

Úgy érzem hogy átrendeződik az életem. Nyugodtabb vagyok, az emberek megváltoznak körülöttem. Vannak akik elfordultak tőlem, de sok új embert ismertem meg.

Pl: vizsga előtt harmonizáltam magam... tudni kell, hogy nagyon vizsgadrukkos vagyok. Olyan nyugodt voltam, hogy osztálytársaim gyűltek körém, mert olyan jó a közelemben lenni!

Azt vettem észre, ha kezelek valakit, az rám is hatással van! Nagyon jó érzés! :)

Éva

2015. augusztus 6, csütörtök

Adri (spirituális temetés)

Szia Évi!

Tegnap óta folyamatosan kapom a telefonokat, hogy ilyen szép temetésen még nem voltak. Nagyon tetszett mindenkinek a beszéded, senkit nem hallottam, aki bármit is kifogásolt volna, csak a dicséreteket hallom mindenfelől.

Köszönöm szépen, hogy méltóképpen tudtunk elbúcsúzni aputól!

Szép napot Neked!

Adri

2015. május 27, szerda

Brigi és Laci (spirituális esküvő)

Nagyon köszönjük, Éva, hogy időt és energiát nem sajnálva, szabadságodat félbeszakítva elutaztál a Bakonyba, hogy egy spirituális szertartás keretein belül összeadj minket! Nagyon nagy élmény volt, és ez tényleg rólunk szólt, személyre szabottan, az eddigi közös életünkről, a szeretetről, a szerelemről, a felelősségről, és nem a kötöttségekről, az üres fogadalmakról.

Ezt szimbolizálta, hogy a gyűrűt is saját ujjunkra húztuk, ezzel is jelképezve a szabadságot, melyet a házasságkötéssel is megőrizhettünk. Az egymás iránti tiszteletről és nem az alá-fölérendelt viszonyokról szólt a szertartás. Különleges és spirituális élmény volt mindkettőnk számára a homlokunk összeérintése, melyre előzőleg szentelt olajjal Éva egy-egy egyenlő szárú keresztet rajzolt, az egyensúlyt szimbolizálva, mely minden kapcsolatban fontos a tartós és boldog együttéléshez.

A helyszínt én álmodtam meg, egy folyó partján az erdőben. Az idő is kedvezett nekünk, talán mert annyian és annyira szerettük volna, hogy szikrázó napsütésben és hóban legyünk részesei e kisebb csodának, álmodni sem lehetett volna romantikusabbat. A násznép közül is többen meghatódtak, a legerősebb, legkeményebb fiúk is megkönnyezték az eseményt, de ezek örömkönnyek voltak, hiszen mindannyian csodálatosan éreztük magunkat, és a csodás hangulathoz a patak zúgása adott zenei aláfestést.

Éva hálásak vagyunk, hogy kedvességeddel lelkesen és szeretetteljesen végigvezettél minket ezen a mesébe illő eseményen! Köszönjük Neked! Szeretettel:

Brigi és Laci

2015. május 25, hétfő

Hajni (Reiki tanfolyam)

Bevallom, hogy sose értettem azokat, akik nem tudták megfogalmazni azt, hogy mire is jó a reiki, közben meg én is így járok, hogy keresem a szavakat. Mindenki mondta, hogy jó, csodás, és egyéb fantasztikus jelzőket hallottam már rá, így egy kicsit a feledés homályába veszett az egész, mert konkrétat senki se mondott.

A reiki I-es tanfolyamot már egy éve elvégeztem, és mindig gondolkoztam, hogy igen, majd megcsinálom a reiki II-t is, de mivel az első fok, még annyira nem átütő, ezért azt gondoltam, hogy a második sem lesz az. Rosszul gondoltam!

Most már tudom és tapasztalom, hogy mekkora egy áldás ez az életemben. Évi tudta, hogy bizonyos problémákkal állok szemben, és mikor egyik nap bejött a munkahelyemre, és elkezdett a kettes fokozatról mesélni, elismerem, hogy az a két csillogó szem volt az, ami azt mondatta velem, hogy igen, erre nekem is szükségem van. Megbíztam benne, mivel elég jól ismer, ha ő azt mondja, hogy ez jó nekem, akkor ebben van valami, és nem csalódtam.

Egy szombati napot beszéltünk meg arra, hogy beavasson a reiki kettes fokozatba. Átvettük az első fokozaton tanultakat, ami nem ártott, mert jócskán felejtettem, majd nekiálltunk a kettes anyagának. Amikor elkezdtük venni, hogy mi mire jó, komolyan mondom, hogy ültem, és tátott szájjal bámultam rá, miközben csodálkoztam, hogy jééé! De hát ez szuper!

Ha össze kéne foglalnom, hogy mire is jó a reiki kettes fokozata, azt mondanám, hogy mindenre, és csak a képzeleted szabhat határt. Oké, kíváncsi vagy részletekre? Tudod használni magadra, és társaidra, akik megkérnek, hogy segíts nekik. Gyógyíthatsz, feltöltheted magad energiával, és még sok egyéb dolgot tehetsz meg vele, mint például az ételt-italt tisztíthatod meg vele, a lakásodat harmonizálhatod stb.

Évi megmérte az aurámat, mielőtt elkezdtük a programot, és miután megkaptam az avatást. Körülbelül megötszöröződött az aurám, és az energiám is megnőtt, és nekem csak az volt a kérdésem, hogy ez így is marad? Természetesen tudtam már előre a választ, hogy csak akkor, ha teszek is érte. Másnap el is kezdtem használni a reiki energiát, hogy feltöltsön, és fantasztikus volt. Mióta használom, a közérzetem jobb, még akkor is, amikor csak egy pár órát tudok aludni. Mondtam is Évinek, hogy nem kell semmilyen csodabogyó, hogy feltöltsön, elég csak reikit használnom, mire nevetett, hogy így van.

Azóta egy hét telt el, tapasztalatokkal bőven gazdagodtam, de nemcsak én, hanem a családom is. Büszke vagyok arra, hogy láthatom apukám csillogó szemét, és mióta kezelem, hálásan mondja, hogy nem tudja, hogy mit csinálok, de ez valami frenetikus, mert tele van életerővel, és konkrétan érzi az energiát.

Hálás vagyok, hogy Évitől tanulhattam meg ezt a csodás dolgot. Azóta is, ha bármi problémám van, vagy keresztkérdésem, hívom, hogy mit és hogyan csináljak, amire készségesen válaszol. Úgy érzem, hogy a reiki sok mindenre gyógymód, és nem győzöm hangsúlyozni a sokrétűségét, és fontosságát. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel.

Évi, köszönöm szépen, hogy megtanítottad nekem a reikit. Áldás rád!

Hajni

2014. március 29, szombat

Rora (elhalt lélek hazasegítése)

Először, mikor Évinél voltam, tartottam az egésztől. Nem tudtam, hogy mire számíthatok, hiszen ilyen, hogy elhalt lélek elvezetés, nem igazán van benne a köztudatban. Félénken ültem le az ágyra, és hallgattam végig, hogy mire is vállalkoztam, és mit is fog ő velem csinálni. Nagyon kedvesen fogadott, és mindent részletesen elmagyarázott, hogy mi is fog velem történni, mi lesz a menete az elvezetésnek.

Anyai gondoskodással takart be, és felvillanyozva térdelt mellém, majd kezdtünk bele az egész ceremóniába. Azt mondta, hogy kommunikáljak én a lélekkel. Az információ jöhet kép, hang, vagy akár érzés formájában is. Mezei emberként, megkérdőjeleztem, hogy én erre képes leszek-e. El is mondtam neki kételyeimet ezzel kapcsolatosan, mire azt a választ kaptam, hogy ne izguljak, ha nagyon nem menne, akkor majd ő kommunikál a lélekkel. Ezzel a megnyugtatással hunytam le a szemeimet.

Az egész elvezetést egy nagy élménynek éltem meg. Pihenés, feltöltődés, beszélgetés, így jellemezném címszavakban azt, amit akkor éltem meg. Meglepetésemre tényleg tudtam a lélekkel kommunikálni, megtudtam, hogy mikor halt meg, hogy hívták, hogy miért épp engem választott, volt-e közös kapcsolatunk előző életeinkben, és mióta van bennem. Miután az összes felmerülő kérdésemre megkaptam a választ, és a lélek is megnyugodott, mivel elmondtam neki, hogy az ő helye nem itt van, és megmutatta az Évi, hogy merre is van az ő világa, megtörtént az elvezetés.

Évi arra is felhívta a figyelmem, hogy figyeljem magam, hogy mit érzek az elvezetés utáni napokban. Nem tudtam, hogy mire gondol, mert nem mondott semmi konkrétumot, gondolom én azért, hogy ne befolyásoljon. Viszont már akkor, mikor befejeztük az egészet, észrevettem, hogy a tüdőmről mintha mázsás súlyt vettek volna le, illetve egy nap elteltével észleltem, hogy a látásom rohamosan jobb lett, pedig semmit se változtattam egyéb szinten az életemen.

Ez volt az első alkalom, hogy egy ilyenben részt vettem, és úgy gondolom, hogy szakértő kezekben, otthonos környezetben egy olyan csoda történt, amit mindenkinek át kell élni. Ilyenkor nem csak magadon segítesz ugyanis, hanem a léleknek is. És, hogy miért fordultam Évihez? Éreztem, hogy valami nincs rendben velem. Nem, nem gárgyultam meg, egyszerűen olyan szintű viselkedési dolgaim voltak – mint például érzelemkitörés, ingadozó hangulat, szinte a semmiből előtörő gonoszkodás -, hogy magamban megállapítottam, hogy ez nem én vagyok. Tudtam, hogy Évi spirituális dolgokkal foglalkozik, és már mesélt az elhalt lélek elvezetéséről pár szóban, így egyből hívtam, hogy miket tapasztalok magamon. Készségesen, türelmesen magyarázott erről a világról, ami akkor még kissé távol állt tőlem.

Azóta több elvezetésben is részt vettem, és mindaz, amit még az elején mondott, hogy hogyan is kommunikálhatok velük – hangok, képek, érzelmek formájában -, mind be is igazolódott, mert mindegyiket megtapasztaltam. Hálás vagyok neki, amiért részt vehettem az elvezetésekben, mert az ember jövet-menet azért még összeszedhet egy párat, de már tudtam, hogy mi a teendőm ilyenkor, illetve a léleknek is, mert többször bölcsességgel fordulnak hozzám, üzenetekkel, így nem csak magamon, hanem rajtuk is segíthetek.

H. R., Érd

2013. december 17, kedd

Katalin (elhalt lélek hazasegítése)

Nagyon nehéz elkezdeni ezt a történetet, mert ami velem történt, nekem is hihetetlen.

68 éves vagyok, 40 évig ápolónőként dolgoztam. Sok furcsa dolog történt velem, de soha nem tulajdonítottam jelentőséget neki.

Azzal kezdeném, hogy 8 évvel ezelőtt megbetegedett az édesanyám, akit haláláig én ápoltam. Borzasztó érzés volt elveszíteni. Annak ellenére, hogy mindent megtettem érte, lelkiismeret-furdalásom volt, hogy esetleg nem jól csináltam valamit.

Állandó szorongásom és fájdalmam nem hogy múlt volna, de egyre erősödött. Szinte másra sem tudtam gondolni csak az édesanyámra és arra, mit kellett volna jobban csinálni.

Egyik éjjel tisztán hallottam amint az ágyamnál áll és szólongat, erre ébredtem fel. Máskor újság zörgést hallottam. A legrémisztőbb az volt, amikor este kikapcsoltam a Tv-t, lefeküdtem, és éjjel arra ébredtem, hogy be van kapcsolva, és megy az adás (Nagyon szeretett olvasni és TV-t nézni).

Ez után fordultam segítségért.

Miután megtörtént a szertartás, azt éreztem, hogy az édesanyám elment. Hatalmas ürességet és egyben megkönnyebbülést éreztem. Nagyon nehéz ezt szavakba foglalni, de azóta megszűnt a szorongásom, és ha az Édesanyámra gondolok, az jut eszembe, hogy jó helyen van, és én nem tehettem volna érte többet. Csak a szép emlékek maradtak meg.

V. L. Pálné, Veresegyház

2013. december 17, kedd

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Budapest (Melinda és Gábor)
Spirituális esküvő
Érd
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Spirituális esküvő
Krisztina és Ferenc