Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Negatív energiák megtisztítása (átoklevétel)

Szinte mindenki érezte már úgy magát, mintha átok ülne rajta. Nos, ez az esetek nagy többségében így is van! Az átok legtöbbször nem olyan formában keletkezik, mint azt a filmekben látjuk. Nem kell hozzá vudu baba és egyéb segédeszköz, elég ha valaki elegendő energiát tesz egy felénk irányuló rossz-kívánságba. Sőt, sok esetben „önátok” keletkezik, ha valaki rendszeresen negatív dolgokat gondol, vagy mondogat magáról. (Szerencsétlen vagyok, engem nem szeret senki, úgyis megcsal a párom…) Ezek az önbeteljesítő átkok. Sajnos akármelyik fajtájáról legyen is szó, nagyon meg tudják keseríteni az ember életét, hiszen egy átok vissza tud vetni az élet minden területén, legyen az párkapcsolat, munka, család, vállalkozás. Még az egészséget is negatív irányba befolyásolhatja.

Egy ősi, szakrális szertartással megszüntethető az átok három mágikus védőkör segítségével. Egy áldással fejezem be a szertartást, ami bizonyos ideig védelmet is ad egy újabb átok ellen.

A szertartás után szinte minden esetben rövid idő alatt látványos életminőség-javulás következik be.

Összefoglalva:

E szertartással megszüntethető az átok, önátok, és azoknak a rontásoknak, bűbájoknak a hatása, melyek mögött negatív energiák állnak. Hatására életünk minden területén javulás áll be.

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Budapest (Csilla és István)
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic