Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Dóri (elhalt lélek hazasegítése és Reiki)

Régóta küzdöttem pánikbetegséggel és ebből adódóan depresszióval. Emellett folyamatosan azon járt az agyam, hogyan tudnék a boldogtalan házasságomból minél könnyebben kilépni. 2017. ősz környékén egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, antidepresszánst kezdtem szedni, de egyértelmű volt, hogy ez önmagában kevés lesz, ennél sokkal többet kell tennem önmagamért. Ekkor fordultam Évihez. Rengeteg segítséget kaptam tőle.

Első körben elhalt lélek hazasegítését végzett rajtam. Én nem szerettem volna beszélgetni a lélekkel, Évit kértem erre. Hamar kiderült, hogy az illető motor-balesetben hunyt el. Én egy olyan lakásban lakom, aminek az előző tulajdonosa motor-balesetben halt meg nem messze az otthonától. Erről előtte nem meséltem Évinek, így elég érdekes és valahol ijesztő élmény volt, de nagyon megkönnyebbültem utána.

Ezt követően kezdtem/kezdtünk el a reikivel foglalkozni. 21 napon belül 7 alkalommal mentem Évihez nagykezelésre. Alkalomról alkalomra éreztem magam egyre jobban, egyre erősebbnek. Mire a végére értünk, az életem hatalmas fordulatot vett. A munkahelyemen előléptettek, megmondtam a férjemnek, hogy költözzön el, és lett egy új párkapcsolatom! Ráadásul a pánikrohamok is megszűntek. Én is csak kapkodtam a fejem a sok pozitív történésen!

Dóri, Budapest 

2018. április 8, vasárnap

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Visegrád
Spirituális búcsúztató
Budapest, Óbudai temető
Spirituális búcsúztató
Budapest, Óbudai temető
Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Budapest (Melinda és Gábor)
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)