Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Melinda (Reiki)

Szia Évi!

Gondoltam, elmesélem, mióta nálad jártam, sokat változott az életem és jól alakulnak a dolgaim. Hosszú idő után megismerkedtem valakivel és nagyon jól alakulnak az első perctől a dolgok. :-) Nincsenek kétségek bennem, bármit meg lehet vele beszélni, és tényleg úgy érzem, ennyire nem került még senki hozzám közel (akár hosszabb idő alatt sem).

Szóval sorsfordító szimbólum (és az egyéb kezelések) abszolút bejöttek. Mindketten egymással képzeljük a jövőt. A Reikit gyakorlom szinte minden nap, és használom a benne tanult oldásokat is.

Úgyhogy nagyon köszönök mindent, hihetetlen, hogy így is történhetnek a dolgok. Már csak a tökéletes állást kell megtalálni. Ha elakadok, ez ügyben is szólok :-)

Melinda Budapest

2019. augusztus 24, szombat

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Visegrád
Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális keresztelő
Dunavecse
Spirituális keresztelő
Dunavecse
Spirituális keresztelő
Tengelic