Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Hajni (Reiki tanfolyam)

Bevallom, hogy sose értettem azokat, akik nem tudták megfogalmazni azt, hogy mire is jó a reiki, közben meg én is így járok, hogy keresem a szavakat. Mindenki mondta, hogy jó, csodás, és egyéb fantasztikus jelzőket hallottam már rá, így egy kicsit a feledés homályába veszett az egész, mert konkrétat senki se mondott.

A reiki I-es tanfolyamot már egy éve elvégeztem, és mindig gondolkoztam, hogy igen, majd megcsinálom a reiki II-t is, de mivel az első fok, még annyira nem átütő, ezért azt gondoltam, hogy a második sem lesz az. Rosszul gondoltam!

Most már tudom és tapasztalom, hogy mekkora egy áldás ez az életemben. Évi tudta, hogy bizonyos problémákkal állok szemben, és mikor egyik nap bejött a munkahelyemre, és elkezdett a kettes fokozatról mesélni, elismerem, hogy az a két csillogó szem volt az, ami azt mondatta velem, hogy igen, erre nekem is szükségem van. Megbíztam benne, mivel elég jól ismer, ha ő azt mondja, hogy ez jó nekem, akkor ebben van valami, és nem csalódtam.

Egy szombati napot beszéltünk meg arra, hogy beavasson a reiki kettes fokozatba. Átvettük az első fokozaton tanultakat, ami nem ártott, mert jócskán felejtettem, majd nekiálltunk a kettes anyagának. Amikor elkezdtük venni, hogy mi mire jó, komolyan mondom, hogy ültem, és tátott szájjal bámultam rá, miközben csodálkoztam, hogy jééé! De hát ez szuper!

Ha össze kéne foglalnom, hogy mire is jó a reiki kettes fokozata, azt mondanám, hogy mindenre, és csak a képzeleted szabhat határt. Oké, kíváncsi vagy részletekre? Tudod használni magadra, és társaidra, akik megkérnek, hogy segíts nekik. Gyógyíthatsz, feltöltheted magad energiával, és még sok egyéb dolgot tehetsz meg vele, mint például az ételt-italt tisztíthatod meg vele, a lakásodat harmonizálhatod stb.

Évi megmérte az aurámat, mielőtt elkezdtük a programot, és miután megkaptam az avatást. Körülbelül megötszöröződött az aurám, és az energiám is megnőtt, és nekem csak az volt a kérdésem, hogy ez így is marad? Természetesen tudtam már előre a választ, hogy csak akkor, ha teszek is érte. Másnap el is kezdtem használni a reiki energiát, hogy feltöltsön, és fantasztikus volt. Mióta használom, a közérzetem jobb, még akkor is, amikor csak egy pár órát tudok aludni. Mondtam is Évinek, hogy nem kell semmilyen csodabogyó, hogy feltöltsön, elég csak reikit használnom, mire nevetett, hogy így van.

Azóta egy hét telt el, tapasztalatokkal bőven gazdagodtam, de nemcsak én, hanem a családom is. Büszke vagyok arra, hogy láthatom apukám csillogó szemét, és mióta kezelem, hálásan mondja, hogy nem tudja, hogy mit csinálok, de ez valami frenetikus, mert tele van életerővel, és konkrétan érzi az energiát.

Hálás vagyok, hogy Évitől tanulhattam meg ezt a csodás dolgot. Azóta is, ha bármi problémám van, vagy keresztkérdésem, hívom, hogy mit és hogyan csináljak, amire készségesen válaszol. Úgy érzem, hogy a reiki sok mindenre gyógymód, és nem győzöm hangsúlyozni a sokrétűségét, és fontosságát. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel.

Évi, köszönöm szépen, hogy megtanítottad nekem a reikit. Áldás rád!

Hajni

2014. március 29, szombat

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális búcsúztató
Budapest, Óbudai temető
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Dunavecse
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Dunavecse
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Reiki tanfolyam
Szlovákia
Gyermek Reiki tanfolyam
Budapest - 2020