Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Reiki I., II. és Mester tanfolyamok

Számomra a Reiki életem egyik legnagyobb csodája. Mikor megismerkedtem vele, rögtön tudtam, ezt a csodát másokkal is meg akarom osztani. Hosszú évek óta kezelek Reikivel, valamint tanítom is ezt a módszert. A Reiki teremt harmóniát testben és lélekben, valamint segítségével igen hatásosan lehet a tudatalattiban felülírni olyan régen rögzült, gátló programokat, amik akadályoznak bennünket életünk bármely területén. Tapasztalataim alapján igen jól működik a Reiki szimbólumos oldás párkapcsolati, pénzügyi, munkahelyi és életünk számtalan más területén. Nagyon sok visszajelzést kapok kezelések után az életminőség javulásáról. Munkahelyi és párkapcsolati problémák oldódnak meg, és szinte nincs az életnek olyan vonatkozása, amit ne tudnánk vele pozitívan előmozdítani. A legtöbben, akik eljönnek kezelésre, a látványos változások után elvégzik a tanfolyamot is, és onnantól kezdve átveszik életük felett az irányítást.

Bármilyen egészségügyi problémánál hatásosnak bizonyul, de mentális problémáknál is - mint pl. a depresszió, vagy a pánikbetegség - nagyon kedvezőek a tapasztalatok.

A kezelések közben a csakrák működése is harmóniába kerül, az energiarendszer megtisztul, és ez a külsőnkön is meglátszik. Csakráink méretének pozitív változásait pálcával ki tudjuk mérni.

Várom jelentkezésedet!

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Jásd
Spirituális esküvő
Jásd
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Spirituális esküvő
Visegrád
Spirituális keresztelő
Tengelic
Gyermek Reiki tanfolyam
Budapest - 2020