Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Kitti (Reiki tanfolyam)

Szia!

Beszéltük még a tanfolyamon, hogy beszámolunk mindenképp a tapasztalatinkról és annyiszor akartam már írni neked, de egyszerűen nehéz szavakba is önteni ezt a csodát. :) A mindennapjaim részévé vált teljesen a Reiki, már el se tudnám képzelni, hogy ne használjam. A munkahelyemen is teljesen másképp látom a dolgokat, sokkal harmonikusabb lett minden, és mindenki sokkal kedvesebb lett hirtelen, már én se foglalkozom az ottani negatív dolgokkal.

Migrénre gyógyszert azóta csak egyszer vettem be, pedig hetente 1-2 alkalommal igény volt rá előtte. Ami a legcsodálatosabb dolog volt, hogy kaptam egy allergiás rohamot, elkezdtem fulladni, és alig kaptam levegőt. Erre a háziorvosom azt mondta telefonon, hogy hívjak mentőt, ha rosszabb lesz, de én inkább kértem Esztitől is energiát, és én is elkezdtem magamat kezelni - pár percen belül már semmi bajom nem volt.

Képzeld el, a páromnak volt egy porckorong sérve, és sokszor (kb 2 naponta) előfordult, hogy fájó derékkal kelt, de mióta harmonizálom a szobáját esténként, már ez sem fordul elő.

Ezek csak a legkiemelkedőbb dolgok. Nem akartam így sem ilyen hosszú regényt írni. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettünk, és hogy neked köszönhetően elindulhattunk ezen az úton. Már alig várom az októbert, hogy menjünk hozzád a Reiki II-re, addig is élvezem tovább a már meglévő csodánkat.

Szép napot kívánok neked! Puszi!
Kitti - Debrecen

2020. augusztus 4, kedd

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Budapest (Csilla és István)
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Reiki tanfolyam
Szlovákia
Gyermek Reiki tanfolyam
Budapest - 2020
Gyermek Reiki tanfolyam
Jászkisér - 2018