Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Éva (Reiki)

Hogyan kerültem tanfolyamra?

Az utóbbi években azon vettem észre magam, hogy egyre többet foglalkoztam spirituális dolgokkal. Tudtam, hogy valamerre visz az utam, de nem voltam tisztában vele, hogy merre . Míg egyik kedves kollégám meg nem kérdezte, hogy állok a spiritualitással. Beszélgettünk sokat. Lassan tudatosult bennem, hogy ez az én utam.

Ez után elvégeztem a Reiki I.-et. Használtam is magamon, családtagokon, sőt nagyobb fába is vágtam a fejszét az erőmhöz képest, de nem adtam fel. Ha lassan is, de haladtam előre.

De rá kellett jönnöm hogy igenis szeretnék segíteni embereknek. Ahhoz viszont ez kevés. Így elvégeztem a Reiki II-t.

Ennek 2 hónapja. Mondhatom, azóta kapom a megoldandó feladatokat szinte napi szinten. Az érzés és sikerélmény pedig lenyűgöző számomra.

A fiam, aki nagyon fogékony az energiára, már gyógyszer helyett azt kéri "Anya, kezelj"! Tehát közvetlen családtagjaimra is hatással van.

Úgy érzem hogy átrendeződik az életem. Nyugodtabb vagyok, az emberek megváltoznak körülöttem. Vannak akik elfordultak tőlem, de sok új embert ismertem meg.

Pl: vizsga előtt harmonizáltam magam... tudni kell, hogy nagyon vizsgadrukkos vagyok. Olyan nyugodt voltam, hogy osztálytársaim gyűltek körém, mert olyan jó a közelemben lenni!

Azt vettem észre, ha kezelek valakit, az rám is hatással van! Nagyon jó érzés! :)

Éva

2015. augusztus 6, csütörtök

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális búcsúztató
Budapest, Óbudai temető
Spirituális esküvő
Budapest (Melinda és Gábor)
Spirituális esküvő
Budapest (Melinda és Gábor)
Gyermek Reiki tanfolyam
Budapest - 2015
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális keresztelő
Tengelic