Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Újonnan érkező ünnepe (keresztelés)

Ez egy csodálatos, szívet melengető szertartás! A gyermeket egy olyan programmal indítja el az életbe, mely mindig emlékezteti rá, hogy ki is ő valójában, így sokkal kevésbé téved el a világ útvesztőjében.

Inkább nevezném ünnepnek, az újonnan megszületett lélek ünnepének.

A tiszta, kereszténység előtti szertartás a szeretet rezgését hordozza, és ezzel a szertartással egy csodálatos, szabad élet lehetősége nyílik meg előtte. Ezek a gyerekek kapcsolatban maradnak a Fénnyel és maguk is a szeretet rezgését közvetítik.

A szertartás bárhol elvégezhető a szülők kívánsága szerint, de ajánlott a gyermek otthonában elvégezni.

Összefoglalva:

A gyermek a megszületéskor még minden olyan tudással és szeretettel rendelkezik, ami a Fény és az Atya által ránk ruházódott. A keresztelés segíti a gyermeket abban, hogy ezt a tudást és szeretetet továbbvihesse élete során. De akár felnőtteknek is megtartható e szertartás, hogy könnyebben kapcsolatba kerüljenek az eredendően bennük lévő Fénnyel.

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Melinda és Gábor)
Spirituális esküvő
Budapest (Csilla és István)
Spirituális esküvő
Jásd
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Spirituális esküvő
Visegrád