Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Gyermek Reiki tanfolyam

A Reiki talán a legcsodálatosabb módszer, hiszen a "két kezünk mindig kéznél van" :) A gyermek Reikin megtanítom a kicsiket, hogy bárhol fáj, vagy betegek, a Létezés gyógyító erejét bármikor segítségül tudják hívni. Segít a stressz leküzdésében. Ha bármi bántás éri őket, vagy izgulnak valami miatt, elég, ha a pocakjukra teszik a kezüket (napfonat csakra), és máris elmúlik a szomorúság, félelem. Megkönnyíti a tanulást, sőt tapasztalataim szerint sok esetben már maga a beavatás is enyhít bizonyos viselkedési zavarokon.

Természetesen játékos módszerrel, az ő nyelvükön tanítom őket, és - ha már elég érettek hozzá - a későbbiekben megkapják a teljes anyagot. Óriási előnnyel indulnak az életben a reikis gyerekek. A legkisebb reikis gyerekem 2 éves volt (tanfolyam nélkül fél évest is avattam már). Mindig a szülővel egyeztetve döntjük el, gyermek reikit tartsunk-e, vagy elég érett már a felnőtt reiki elsajátítására. A gyermek reikit általában 10 éves korig javasoljuk. 

Várom jelentkezésedet!

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális keresztelő
Tengelic
Reiki tanfolyam
Szlovákia