Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Gyermek Reiki tanfolyam

A Reiki talán a legcsodálatosabb módszer, hiszen a "két kezünk mindig kéznél van" :) A gyermek Reikin megtanítom a kicsiket, hogy bárhol fáj, vagy betegek, a Létezés gyógyító erejét bármikor segítségül tudják hívni. Segít a stressz leküzdésében. Ha bármi bántás éri őket, vagy izgulnak valami miatt, elég, ha a pocakjukra teszik a kezüket (napfonat csakra), és máris elmúlik a szomorúság, félelem. Megkönnyíti a tanulást, sőt tapasztalataim szerint sok esetben már maga a beavatás is enyhít bizonyos viselkedési zavarokon.

Természetesen játékos módszerrel, az ő nyelvükön tanítom őket, és - ha már elég érettek hozzá - a későbbiekben megkapják a teljes anyagot. Óriási előnnyel indulnak az életben a reikis gyerekek. A legkisebb reikis gyerekem 2 éves volt (tanfolyam nélkül fél évest is avattam már). Mindig a szülővel egyeztetve döntjük el, gyermek reikit tartsunk-e, vagy elég érett már a felnőtt reiki elsajátítására. A gyermek reikit általában 10 éves korig javasoljuk. 

Várom jelentkezésedet!

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Jásd
Spirituális búcsúztató
Budapest, Óbudai temető
Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális keresztelő
Dunavecse
Spirituális keresztelő
Tengelic