Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Magamról

Üdvözöllek! Vas Éva Reiki mester és tanár, valamint Theta Healing konzulens vagyok.

Spirituális tanulmányaimat többek között a Nemzetközi Metafizikai Oktató-Kutatóintézet és Szövetség Nemzetközi Metafizikai és Modern Pszichológiai Akadémia és Szabadegyetemen végeztem, valamint Tordai Richárd lélekterapeutánál szereztem oklevelet spirituális ismeretekből. Később évekig Villás Béla hivatalos képviselőjeként dolgoztam. Az eredeti, Usui Reikit tanítom és alkalmazom, melynek az egyik legtisztább átadási vonalán kerültem birtokába, ami visszavezethető Usui Mesterig.

A Theta Healing módszer alkalmazását Dr. Francia Boglárkánál sajátítottam el, és szereztem oklevelet, mint Theta Healing konzulens.

Nagyon sokrétű és komplex eszköztárral igyekszem segíteni a hozzám fordulókat.

A testi, lelki betegségeknek, életbeli elakadásoknak nagyon sokféle oka lehet. Akár lelki ok (testi betegség sincs lelki ok nélkül), akár spirituális jelenség, ami a problémát okozza, mindenre találunk megoldást.

Amikor a lélek és a test egész-ségben van, akkor a dolgaink fizikai síkon is pozitív irányba változnak, legyenek azok pénzügyi-, vagy szerelmi vonatkozásúak, vagy kapcsolódjanak életünk bármely területéhez.

Célom a test és a lélek harmóniájának helyreállítása, a félelmek és szorongások nélküli élet elérése minden hozzám fordulónál, hogy ez által egy teljes, minden területen jól működő életet élhessünk.

Mivel itt minden Érted van, a tanfolyamok is egyéniek. Csak külön kérésre tartok több főnek egyszerre tanfolyamot. Tiszteletben tartom a privát szférádat. Ahhoz pedig, hogy megtaláljuk a számodra legcélravezetőbb segítséget, szükséges, hogy meg tudj nyílni. Persze, ha van olyan ember az életedben, akivel közösen szeretnétek egy-egy tanfolyamon részt venni, természetesen arra is van lehetőség.

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Jásd
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Spirituális esküvő
Visegrád
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális esküvő
Krisztina és Ferenc