Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Balázs (Reiki)

A nagy hajtás, sok stressz és egyedüllét miatt mélypontra, depressziós állapotba kerültem, ezen alkohollal próbáltam javítani. Egyszerűen már semminek nem tudtam örülni, es úgy éreztem, hogy szinte csak vegetálok. Az öngyilkosság gondolata is kerülgetett... ekkor döntöttem el, hogy változtatnom kell. Kipróbáltam a reikit, és már az első alkalom után nagy megkönnyebbülést éreztem. A kezelések során visszatért az életkedvem, újra lettek céljaim, es tudtam örülni apró dolgoknak is. Emellett sok nagyobb pozitív változás is történt. A munkahelyemen előléptettek, fizetésemelést kaptam, új autót vásároltam, párkapcsolati téren is sok pozitív változás történt. Néha vannak még nehezebb időszakok, de már sokkal könnyebben tudok túllépni ezeken.

újra hiszek magamban, van jövőképem, és értékesnek látom magam, egy olyan embernek, akinek még sok célja van az életben.

Balázs

2018. április 7, szombat

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Budapest (Csilla és István)
Spirituális esküvő
Jásd
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Gyermek Reiki tanfolyam
Jászkisér - 2018
Spirituális esküvő
Krisztina és Ferenc