Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Balázs (Reiki)

A nagy hajtás, sok stressz és egyedüllét miatt mélypontra, depressziós állapotba kerültem, ezen alkohollal próbáltam javítani. Egyszerűen már semminek nem tudtam örülni, es úgy éreztem, hogy szinte csak vegetálok. Az öngyilkosság gondolata is kerülgetett... ekkor döntöttem el, hogy változtatnom kell. Kipróbáltam a reikit, és már az első alkalom után nagy megkönnyebbülést éreztem. A kezelések során visszatért az életkedvem, újra lettek céljaim, es tudtam örülni apró dolgoknak is. Emellett sok nagyobb pozitív változás is történt. A munkahelyemen előléptettek, fizetésemelést kaptam, új autót vásároltam, párkapcsolati téren is sok pozitív változás történt. Néha vannak még nehezebb időszakok, de már sokkal könnyebben tudok túllépni ezeken.

újra hiszek magamban, van jövőképem, és értékesnek látom magam, egy olyan embernek, akinek még sok célja van az életben.

Balázs

2018. április 7, szombat

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Visegrád
Spirituális búcsúztató
Budapest, Óbudai temető
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális keresztelő
Tengelic