Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Ildikó (reiki, Theta Healing)

Kedves Évi!

Köszönöm neked, hogy ennyi mindenre megtanítottál. Köszönöm azt a magabiztosságot, amit az nyújt, hogy úgy érzem, kordában tudom tartani az érzéseimet, legyenek azok pozitívak vagy negatívak, a negatív gondolataimat és ezáltal az életemet.

Sosem voltam olyan mélyen, mint amikor először találkoztunk. Szerencsére ebből ki tudtam mászni a Te segítségednek köszönhetően. Azt hiszem, sosem voltam senkinek ilyen hálás, mint neked. Szó szerint visszahoztál az életbe, elhittem hogy sikerülni fog és sok munka és könny árán, de sikerült visszakapnom azt, ami a legfontosabb számomra. Nagyon sok változást érzek magamon azóta, és még a mai napig is meg tudok lepődni magamon, hogy milyen higgadtan tudok kezelni dolgokat, ha szükséges, milyen határozottan jönnek elő belőlem a szavak egy aránylag nehéz, vagy kellemetlen helyzetben. Ígérem, nem tűnök el továbbra sem. Még egyszer, de nem utoljára köszönök neked mindent, örökké hálás leszek a tapasztalásért, a megtanultakért és az életemért, amit visszakaphattam általad.

Puszillak, vigyázz magadra!
Ildikó, Graz

2023. december 23, szombat

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Csilla és István)
Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic