Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Réka (Reiki)

Eddig két alkalommal volt szerencsém megtapasztalni a Reiki csodáit, de izgatottan várom a többit. Az első pár éve, költözéskor történt. Elkészült az új lakás, mindent átvittünk, de volt egy kis növény, ami kiszáradt, szinte élettelen gyökérkeként tengődött. Nagy dilemmát követően (mivel nem volt szívünk kidobni), jöhetett velünk. Eszembe jutott, hogy ki kellene próbálni rajta az egyik szimbólumot, ártani nem árthat, max. nem változik.

Pár hét után az elhalt növény életre kelt és egy kis virágot hozott. Csodálatos volt!

A másik megtapasztalásra a közelmúltban került sor. Sikeresen elvágtam az ujjam szeletelés közben, erőteljesen vérzett, ezért gyorsan betettem a csap alá, de nem enyhült. Rövid gondolkozást követően rátettem egy Reiki szimbólumot, lesz ami lesz alapon. Hihetetlen, de egy percen belül teljesen elállt a vérzés, már csak egy tiszta seb látszott, ami hamarosan varasodásnak is indult.

Mindenkinek ajánlom, próbálgassa, tapasztaljon, mert tényleg csodálatos dolgok történnek, ha az ember hagyja. :)

Réka

2018. március 30, péntek

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Visegrád
Spirituális keresztelő
Dunavecse
Gyermek Reiki tanfolyam
Budapest - 2020
Spirituális esküvő
Krisztina és Ferenc