Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Kötés oldása

Sokan meggondolatlanul különféle módszerekkel kötik, vagy köttetik magukhoz a szeretett embert remélve ez által az örök szerelmet. Ez történhet közös megegyezéssel, vagy netán az egyik fél a másik tudta nélkül teszi. Az ilyen mesterséges kötések sosem hoznak áldást az életben. Nem egy esetben kínlódássá válik a kapcsolat, és nem tudnak elszakadni egymástól.

Sok esetben nem is vagyunk tudatában annak, hogy egy rég megszűnt kapcsolatunk is tud kötésben tartani, mivel mi is képesek vagyunk energetikai kampókat létrehozni pozitív, vagy negatív érzelmeinkkel, vagy mások felénk irányuló érzelmei "bekampózhatnak" bennünket.

Ilyenkor a kötés oldása hoz esélyt egy új életre, mert lehetőséget nyit egy szabad, őszinte, szereteten alapuló új kapcsolatra. 

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális keresztelő
Dunavecse
Spirituális keresztelő
Dunavecse
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)