Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Tértisztítás, házszentelés

Mikor szükséges a tértisztítás, házszentelés?

Ha furcsa jelenségeket tapasztalsz magad körül, mintha “szellem járna a lakásban”, és paranormális események történnek (kopogás, elektromos készülékek rendellenes működése, tárgyak önmaguktól leesése, eltűnése, ismeretlen eredetű fuvallatok, ajtók, ablakok csukódása, kísérteties zajok, ajtónyikorgás, árnyak, ismeretlen eredetű szagok, megmagyarázhatatlan félelmek, álmodás elhalt rokonokkal rendszeresen, gyermekünk számunkra láthatatlan embereket lát, stb…) minden okod megvan azt feltételezni, hogy egy, vagy több elhalt lélek van a környezetedben.

Mivel ezek a lelkek nem mentek el a számukra 42 napig megnyitott fénykapun különböző okok miatt (félelem, ragaszkodás itt maradt szeretteikhez, esetleg hirtelen, vagy erőszakos haláluk miatt, vagy mi nem tudtuk elengedni szeretteinket, hazavihettük őket temetőből, kórházból… stb.), kénytelenek energiát szerezni az itt maradottaktól.

Mikor nem közvetlenül emberhez csatlakoznak, hanem lakásokban, házakban, terekben észleljük jelenlétüket, ilyenkor az itt megforduló emberek energiájából tartják fenn magukat.

Ebben az esetben egy tiszta, ősi, szakrális szertartással hazasegítem őket a Fénybe Őrangyalok, Fényangyalok és Fénymesterek segítségével. Felszentelem a házat, lezárom az átjárókat, melyeken a lelkek közlekedhetnek éjszaka, és a végén a háziak kapnak egy áldást, ami nagyban segíti életminőségük javulását minden tekintetben. Ez bizonyos ideig védelmet biztosít számukra a negatív energiák ellen.

Tértisztítást ajánlott új lakásba költözés előtt is elvégezni, mivel az előttünk ott lakók esetleges negatív energiáinak lenyomatát is érdemes semlegesíteni. Ha megmagyarázhatatlan, félelmet keltő dolgok történnek otthonodban, vagy csak egyszerűen úgy érzed, nem vagy egyedül, egy tértisztítással minden negatív energiát és esetlegesen ott rekedt lelket - aki talán energiavámpír módjára elveszi energiádat - eltávolítok, és a házszenteléssel biztosítom a további védelmet.

Összefoglalva:

Ha megmagyarázhatatlan, félelmet keltő dolgok történnek otthonodban, vagy csak egyszerűen úgy érzed, nem vagy egyedül, egy tértisztítással minden negatív energiát és esetlegesen ott rekedt lelket eltávolítok, és a házszenteléssel biztosítom a további védelmet.

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Spirituális keresztelő
Dunavecse
Spirituális keresztelő
Tengelic
Reiki tanfolyam
Szlovákia