Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Rora (elhalt lélek hazasegítése)

Először, mikor Évinél voltam, tartottam az egésztől. Nem tudtam, hogy mire számíthatok, hiszen ilyen, hogy elhalt lélek elvezetés, nem igazán van benne a köztudatban. Félénken ültem le az ágyra, és hallgattam végig, hogy mire is vállalkoztam, és mit is fog ő velem csinálni. Nagyon kedvesen fogadott, és mindent részletesen elmagyarázott, hogy mi is fog velem történni, mi lesz a menete az elvezetésnek.

Anyai gondoskodással takart be, és felvillanyozva térdelt mellém, majd kezdtünk bele az egész ceremóniába. Azt mondta, hogy kommunikáljak én a lélekkel. Az információ jöhet kép, hang, vagy akár érzés formájában is. Mezei emberként, megkérdőjeleztem, hogy én erre képes leszek-e. El is mondtam neki kételyeimet ezzel kapcsolatosan, mire azt a választ kaptam, hogy ne izguljak, ha nagyon nem menne, akkor majd ő kommunikál a lélekkel. Ezzel a megnyugtatással hunytam le a szemeimet.

Az egész elvezetést egy nagy élménynek éltem meg. Pihenés, feltöltődés, beszélgetés, így jellemezném címszavakban azt, amit akkor éltem meg. Meglepetésemre tényleg tudtam a lélekkel kommunikálni, megtudtam, hogy mikor halt meg, hogy hívták, hogy miért épp engem választott, volt-e közös kapcsolatunk előző életeinkben, és mióta van bennem. Miután az összes felmerülő kérdésemre megkaptam a választ, és a lélek is megnyugodott, mivel elmondtam neki, hogy az ő helye nem itt van, és megmutatta az Évi, hogy merre is van az ő világa, megtörtént az elvezetés.

Évi arra is felhívta a figyelmem, hogy figyeljem magam, hogy mit érzek az elvezetés utáni napokban. Nem tudtam, hogy mire gondol, mert nem mondott semmi konkrétumot, gondolom én azért, hogy ne befolyásoljon. Viszont már akkor, mikor befejeztük az egészet, észrevettem, hogy a tüdőmről mintha mázsás súlyt vettek volna le, illetve egy nap elteltével észleltem, hogy a látásom rohamosan jobb lett, pedig semmit se változtattam egyéb szinten az életemen.

Ez volt az első alkalom, hogy egy ilyenben részt vettem, és úgy gondolom, hogy szakértő kezekben, otthonos környezetben egy olyan csoda történt, amit mindenkinek át kell élni. Ilyenkor nem csak magadon segítesz ugyanis, hanem a léleknek is. És, hogy miért fordultam Évihez? Éreztem, hogy valami nincs rendben velem. Nem, nem gárgyultam meg, egyszerűen olyan szintű viselkedési dolgaim voltak – mint például érzelemkitörés, ingadozó hangulat, szinte a semmiből előtörő gonoszkodás -, hogy magamban megállapítottam, hogy ez nem én vagyok. Tudtam, hogy Évi spirituális dolgokkal foglalkozik, és már mesélt az elhalt lélek elvezetéséről pár szóban, így egyből hívtam, hogy miket tapasztalok magamon. Készségesen, türelmesen magyarázott erről a világról, ami akkor még kissé távol állt tőlem.

Azóta több elvezetésben is részt vettem, és mindaz, amit még az elején mondott, hogy hogyan is kommunikálhatok velük – hangok, képek, érzelmek formájában -, mind be is igazolódott, mert mindegyiket megtapasztaltam. Hálás vagyok neki, amiért részt vehettem az elvezetésekben, mert az ember jövet-menet azért még összeszedhet egy párat, de már tudtam, hogy mi a teendőm ilyenkor, illetve a léleknek is, mert többször bölcsességgel fordulnak hozzám, üzenetekkel, így nem csak magamon, hanem rajtuk is segíthetek.

H. R., Érd

2013. december 17, kedd

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Jásd
Spirituális esküvő
Jásd
Spirituális esküvő
Visegrád
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Dunavecse
Gyermek Reiki tanfolyam
Budapest - 2020
Spirituális esküvő
Krisztina és Ferenc