Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Spirituális temetés - a lélek Fénybe segítése

Ez a szertartás a lélek mielőbbi hazatérését segíti a Fénybe Őrangyal, Fényangyal és Fénymesterek segítségével. Megkönnyíti az elhalt lélek távozását és a hozzátartozók elengedését. A léleknek a halál után 42 napja van hazatérni a Fénybe. Amennyiben ez alatt az idő alatt nem történik meg, elfogy az energiája, és - hogy fenn tudja magát tartani ebben a világban - megszálló (szellem) lesz belőle, aki az élők energiájából tartja fenn magát.

Mivel eltávozott testvérünk lelkének már nincs helye ebben a világban, mindenképpen érdemes egy szertartással segíteni neki. Sok esetben félelemből nem tudnak elmenni, vagy a hozzátartozók kötődése tartja itt őket.

Ezzel a szertartással megkönnyítjük az elválást, és a lélek Fénybe távozását. Az itt maradt  hozzátartozóknak is megnyugvást hoz a temetés után a tudat, hogy szerettük jó helyre került, és nem elmúlt, hanem visszatért a Fénybe, ahonnan mindannyian jöttünk, és ahová mindannyian tartunk.

Összefoglalva:

A spirituális temetés egy ősi szertartással segít a léleknek hazatérni a Fénybe, segít a családnak a könnyebb elengedésben és a lelki béke megtalálásában.

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Fényből jövő köszöntése (spirituális keresztelő)
Tengelic
Gyermek Reiki tanfolyam
Jászkisér - 2018