Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Spirituális temetés - a lélek Fénybe segítése

Ez a szertartás a lélek mielőbbi hazatérését segíti a Fénybe Őrangyal, Fényangyal és Fénymesterek segítségével. Megkönnyíti az elhalt lélek távozását és a hozzátartozók elengedését. A léleknek a halál után 42 napja van hazatérni a Fénybe. Amennyiben ez alatt az idő alatt nem történik meg, elfogy az energiája, és - hogy fenn tudja magát tartani ebben a világban - megszálló (szellem) lesz belőle, aki az élők energiájából tartja fenn magát.

Mivel eltávozott testvérünk lelkének már nincs helye ebben a világban, mindenképpen érdemes egy szertartással segíteni neki. Sok esetben félelemből nem tudnak elmenni, vagy a hozzátartozók kötődése tartja itt őket.

Ezzel a szertartással megkönnyítjük az elválást, és a lélek Fénybe távozását. Az itt maradt  hozzátartozóknak is megnyugvást hoz a temetés után a tudat, hogy szerettük jó helyre került, és nem elmúlt, hanem visszatért a Fénybe, ahonnan mindannyian jöttünk, és ahová mindannyian tartunk.

Összefoglalva:

A spirituális temetés egy ősi szertartással segít a léleknek hazatérni a Fénybe, segít a családnak a könnyebb elengedésben és a lelki béke megtalálásában.

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Visegrád
Gyermek Reiki tanfolyam
Budapest - 2015
Spirituális keresztelő
Tengelic
Reiki tanfolyam
Szlovákia