Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Spirituális esküvő

Ezen a szertartáson a házasulandók kizárólag a szeretet rezgését közvetítik. Ez egy tiszta, tradicionális ősi szertartás, a házasulandó pár kedve szerint választhat helyszínt, dekorációt, minden egyéb kelléket.

Elvégezhető a polgári szertartás előtt, vagy után is, sőt, akár valamely egyháznál történt esküvő után is, hiszen a szeretet rezgése a legerősebb és felülír mindent.

Akik így kötik össze az életüket, rájuk sokkal kevésbé jellemző a válás és az egymás iránti szeretet elmúlása.

Összefoglalva:

A spirituális házasságkötés egy olyan elindulást ad az ifjú párnak az életben, amely segítségével sokkal könnyebben veszik az élet nehézségeit. A szeretet energiája sokkal erősebben kíséri végig őket az útjukon.

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Jásd
Spirituális búcsúztató
Budapest, Óbudai temető
Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális keresztelő
Dunavecse
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)
Spirituális esküvő
Tápiószőlős (Fanni és Joci)