Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Brigi és Laci (spirituális esküvő)

Nagyon köszönjük, Éva, hogy időt és energiát nem sajnálva, szabadságodat félbeszakítva elutaztál a Bakonyba, hogy egy spirituális szertartás keretein belül összeadj minket! Nagyon nagy élmény volt, és ez tényleg rólunk szólt, személyre szabottan, az eddigi közös életünkről, a szeretetről, a szerelemről, a felelősségről, és nem a kötöttségekről, az üres fogadalmakról.

Ezt szimbolizálta, hogy a gyűrűt is saját ujjunkra húztuk, ezzel is jelképezve a szabadságot, melyet a házasságkötéssel is megőrizhettünk. Az egymás iránti tiszteletről és nem az alá-fölérendelt viszonyokról szólt a szertartás. Különleges és spirituális élmény volt mindkettőnk számára a homlokunk összeérintése, melyre előzőleg szentelt olajjal Éva egy-egy egyenlő szárú keresztet rajzolt, az egyensúlyt szimbolizálva, mely minden kapcsolatban fontos a tartós és boldog együttéléshez.

A helyszínt én álmodtam meg, egy folyó partján az erdőben. Az idő is kedvezett nekünk, talán mert annyian és annyira szerettük volna, hogy szikrázó napsütésben és hóban legyünk részesei e kisebb csodának, álmodni sem lehetett volna romantikusabbat. A násznép közül is többen meghatódtak, a legerősebb, legkeményebb fiúk is megkönnyezték az eseményt, de ezek örömkönnyek voltak, hiszen mindannyian csodálatosan éreztük magunkat, és a csodás hangulathoz a patak zúgása adott zenei aláfestést.

Éva hálásak vagyunk, hogy kedvességeddel lelkesen és szeretetteljesen végigvezettél minket ezen a mesébe illő eseményen! Köszönjük Neked! Szeretettel:

Brigi és Laci

2015. május 25, hétfő

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Érd
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Budapest (Melinda és Gábor)
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális keresztelő
Tengelic