Őrizlek Téged
Vedd észre:
amikor Istentől segítséget kérünk,
Ő embereket küld hozzánk!

Brigi és Laci (spirituális esküvő)

Nagyon köszönjük, Éva, hogy időt és energiát nem sajnálva, szabadságodat félbeszakítva elutaztál a Bakonyba, hogy egy spirituális szertartás keretein belül összeadj minket! Nagyon nagy élmény volt, és ez tényleg rólunk szólt, személyre szabottan, az eddigi közös életünkről, a szeretetről, a szerelemről, a felelősségről, és nem a kötöttségekről, az üres fogadalmakról.

Ezt szimbolizálta, hogy a gyűrűt is saját ujjunkra húztuk, ezzel is jelképezve a szabadságot, melyet a házasságkötéssel is megőrizhettünk. Az egymás iránti tiszteletről és nem az alá-fölérendelt viszonyokról szólt a szertartás. Különleges és spirituális élmény volt mindkettőnk számára a homlokunk összeérintése, melyre előzőleg szentelt olajjal Éva egy-egy egyenlő szárú keresztet rajzolt, az egyensúlyt szimbolizálva, mely minden kapcsolatban fontos a tartós és boldog együttéléshez.

A helyszínt én álmodtam meg, egy folyó partján az erdőben. Az idő is kedvezett nekünk, talán mert annyian és annyira szerettük volna, hogy szikrázó napsütésben és hóban legyünk részesei e kisebb csodának, álmodni sem lehetett volna romantikusabbat. A násznép közül is többen meghatódtak, a legerősebb, legkeményebb fiúk is megkönnyezték az eseményt, de ezek örömkönnyek voltak, hiszen mindannyian csodálatosan éreztük magunkat, és a csodás hangulathoz a patak zúgása adott zenei aláfestést.

Éva hálásak vagyunk, hogy kedvességeddel lelkesen és szeretetteljesen végigvezettél minket ezen a mesébe illő eseményen! Köszönjük Neked! Szeretettel:

Brigi és Laci

2015. május 25, hétfő

Itt veheted fel velem a kapcsolatot!

Amennyiben megadod telefonszámodat, szívesen felhívlak.
(A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.)

Adatkezelési tájékoztatás: a kapcsolatfelvételi úrlap semmilyen formában nem rögzíti adataidat, csupán egy e-mail üzenetet küld nekem. Használata adatkezelési szempontból tehát egy közönséges e-mail küldésével egyenértékű.

Képeimből

Ez egy véletlenszerű válogatás képeimből. Az összes képemet albumokba rendezve megnézheted nagyobb méretben is a Galéria menüpont alatt! Kattints egy képre a tartalmazó album megnyitásához, ahol megnézheted nagyobb méretben is!

Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Dobogókő
Spirituális esküvő
Budapest (Katalin és Sándor)
Spirituális esküvő
Budapest (Melinda és Gábor)
Spirituális keresztelő
Tengelic
Spirituális keresztelő
Tengelic